123 ICT Solutions

Domeinregistratie

Tegenwoordig kun je bijna niet meer om je eigen domeinnaam heen, zelfs particulieren niet. Als particulier zijnde is het handig en leuk om je eigen domeinnaam te bezitten. Je kan bijvoorbeeld je achternaam gebruiken in de domeinnaam. Stel dat je bv. Hans Vorstener heet en je zou de domeinnaam vorstener.nl registreren, dan kan je het emailadres hans@vorstener.nl gebruiken. Om e-mail te kunnen gebruiken is ook een hostingpakket nodig. Enkel domeinregistratie is ook mogelijk, er is geen verplichting tot het afnemen van een hostingpakket.

Voor bedrijven geldt precies hetzelfde. Voor hen is het zelfs essentieel om de naam van het bedrijf op het internet vast te leggen, bv. www.123ictsolutions.nl, zodat deze niet in de hand van een concurrent kan vallen.

Voor een ".nl", ".com", ".net", ".org", ".info" en ".biz" betaalt u slechts 20 euro. Voor een ".be" extensie 25 euro en een ".eu" domeinnaam 32 euro. Mocht het zijn dat de gewenste domeinnaam reeds bezet is kunnen wij voor u kijken welke extensie nog wel beschikbaar is, bv. ".nu", ".tv", ".fm" of ".it". Indien u een andere extensie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen voor andere mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze hostingpakketten, klik hier.